طرز تهیه کباب بلغاری

به گزارش وبلاگ فوتبال، در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب بلغاری را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه کباب بلغاری

به گزارش ، کباب بلغاری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

راسته گوساله 800 گرم

پیاز عظیم 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

روغن مایع 1/4 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

راسته، پیاز و فلفل را خرد نموده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.

تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن نموده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.

گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت گردد. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه های مساوی خرد کنید.

گوشت را قبلا حتما بیات کنید.

یک نکته مهم در انواع کباب چنجه ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم گردد. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می آید.

منبع: سرآشپز پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه کباب بلغاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب بلغاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید