طرز تهیه کباب بلغاری
به گزارش وبلاگ فوتبال، در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب بلغاری را به شما آموزش داده ایم.
به گزارش ، کباب بلغاری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
راسته گوساله 800 گرم
پیاز عظیم 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
راسته، پیاز و فلفل را خرد نموده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.
تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن نموده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.
گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت گردد. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.
راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه های مساوی خرد کنید.
گوشت را قبلا حتما بیات کنید.
یک نکته مهم در انواع کباب چنجه ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم گردد. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می آید.
منبع: سرآشپز پاپیون
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان