اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی از روی صدای افراد

به گزارش وبلاگ فوتبال، یک برنامه کاربردی تلفن همراه در آینده نزدیک می تواند با تجزیه و تحلیل صدای افراد، ابتلای آنان به افسردگی را شناسایی کند.

اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی از روی صدای افراد

به گزارش وبلاگ فوتبال به نقل از ایسنا، بیش از 264 میلیون نفر در سراسر دنیا از اختلال افسردگی عمده(MDD) رنج می برند و 20 میلیون نفر دیگر نیز به اسکیزوفرنی مبتلا هستند. این دو گرفتاری از رایج ترین مقدمه های خودکشی هستند و یافتن راه هایی برای شناخت علائم افراد دارای هر یک از این موارد برای جلوگیری از یک سرانجام بد بسیار مهم است.

اکنون یک سیستم جدید میخواهد دقیقاً همین کار را انجام دهد.

اختلال افسردگی عمده یا اختلال افسردگی ماژور، اختلالی است که دو مشخصه اصلی آن یعنی حالت افسردگی(خُلقِ پایین) در شرایط ها و موقعیت های مختلف و بی علاقگی به انجام فعالیت هایی که قبلاً برای فرد، لذت بخش بوده، به مدت دست کم دو هفته است. افسردگی معمولاً همراه با علائمی مثل عدم اعتماد به نفس، اختلالات خواب، اختلالات خوردن، خستگی، بی حالی و احساس درد بدون دلیل همراه است.

بر اساس یک مطالعه جدید که به شکل مجازی در 180امین نشست انجمن صوتی آمریکا در روز سه شنبه 8 ژوئن ارائه شده است، یک سیستم وارونگی گفتار، سیگنال های صوتی(اصوات) را به شکل متغیرهای خاص آهنگ صوتی تجزیه و تحلیل می نماید که حرکت و زمان حالات گفتاری را تجسم می نماید.

مسئله خودکشی دومین علت اصلی مرگ و میر در بچه ها و بزرگسالان 10 تا 34 ساله است. این مسئله همچنین دومین علت اصلی مرگ و میر در بچه ها سیاه پوست 10 تا 14 ساله و سومین علت اصلی مرگ در نوجوانان سیاه پوست 15 تا 19 ساله است.

کارول اسپی-ویلسون از دانشگاه مریلند در 180امین جلسه انجمن صوتی آمریکا که سال جاری به صورت مجازی برگزار گردید، عنوان نمود که چگونه ممکن است سلامت روان فرد در حالات گفتاری وی قابل تشخیص باشد.

وی ادعا کرد که هماهنگی گفتاری هنگام ابتلای فرد به افسردگی عمده تغییر می نماید و پیشنهاد کرد که یک سیستم وارونگی گفتار با قابلیت نگاشت سیگنال های صوتی به متغیرهای آهنگ صوتی و تجزیه و تحلیل حالات گفتاری فرد می تواند این تغییرات را شناسایی کند.

وی گفت: افسردگی با کاهش سرعت حرکات روانی همراه است. در نتیجه آنها نمی توانند به سرعت فکر نمایند و سرعت مکالمه آنها با مکث طولانی تری همراه است.

هدف این مطالعه با استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین برای تهیه داده ها برای یک مدل یادگیری عمیق از طبقه بندی سلامت روان، این است که یک فناوری ردیابی افسردگی را به چیزی مانند یک برنامه در تلفن های هوشمند تبدیل کند که بتواند به بیماران و متخصصان روانپزشکی یاری کند تا سلامت روان افراد را بسنجند.

اسپی-ویلسون ادعا می نماید که این فناوری می تواند تأثیر قابل توجهی در شناسایی افراد مبتلا به MDD و در نتیجه، کاهش چشمگیر میزان خودکشی داشته باشد.

وی اضافه نمود: در حالت ایده آل می توان با این برنامه شرایط سلامت روان افراد جامعه را ردیابی کرد و اگر برنامه تشخیص دهد که میزان افسردگی در حال افزایش است، هشدارهای مناسب را به آنها ارائه دهد.

منبع: جام جم آنلاین

به "اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی از روی صدای افراد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی از روی صدای افراد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید